сигурно плащане
директно при доставка

среден резултат
5/5
Визуализации 99. 121

ПРЕНОСИМА ВЪТРЕШНА АНТЕНА С УСИЛЕН СИГНАЛ, СПЕЦИАЛНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В КАРАВАНИ, ПРИ ПАРКИРАНЕ ИЛИ ПЪТУВАНЕ - Гледайте, където и да сте, всички италиански и чуждестранни канали без какъвто и да е вид абонамент.

ДНЕС ЗА ПЪРВИТЕ 100 ПОРЪЧКИ

192,90лв. 50% отстъпка   96лв.

Доставка по домовете

Качество и безопасност

Гаранция за удовлетвореност

Сигурно плащане при доставка

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО ЗА КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ
Последни налични единици с отстъпка

ГЛЕДАЙТЕ ХИЛЯДИ ИТАЛИАНСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ КАНАЛИ БЕЗПЛАТНО ВЪВ ВАШИЯ КЕМПЕР БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ ИНОВАТИВНА ПРЕНОСИМА ВЪТРЕШНА АНТЕНА

Колко пъти ви се е случвало да шофирате в кемпера си и да не можете да гледате никакви телевизионни канали поради това, че сте в район без покритие на телевизионен сигнал?

Благодарение на нашата иновативна преносима вътрешна антена с интегриран усилвател на сигнала, тази ситуация ще бъде окончателно разрешена! Инсталира се за миг и се конфигурира автоматично за по-малко от 2 минути, като успява да излъчи над 20 000 италиански и чуждестранни канала, дори в райони без телевизионен сигнал.

Съвместим с всеки стар или модерен телевизор, НЯМА НУЖДА от месечен абонамент или такси за активиране!

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И АВТОМАТИЧНО ТЪРСЕНЕ НА КАНАЛИ

Просто свържете кабела на антената към гърба на телевизора и поставете антената с помощта на лепило, където ви е най-удобно. Когато включите телевизора, той автоматично ще започне да търси над 20 000 канала, които винаги ще останат на ваше разположение. Напомняме ви, че комплектът с множество кабели е включен в пакета, за да можете да свържете антената към всеки телевизор, включително по-стари модели.

ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ НАВСЯКЪДЕ, ДОРИ БЕЗ СИГНАЛ ЗА ЗОННО ПОКРИТИЕ

От комфорта на вашия кемпер можете да се насладите на гледането на всеки италиански и чуждестранен телевизионен канал без проблеми. Независимо дали сте на почивка на море или в планината, в Италия или в чужбина, с нашата антена, навсякъде по света ще можете да гледате футбол, кино, спорт, документални филми и много други, практически винаги, без месечен абонамент.

НАД 20 000 КАНАЛА ЗАВИНАГИ БЕЗПЛАТНИ, ДОСТЪПНИ БЕЗ СКЪПИ АБОНАМЕНТИ!

Гледайте безплатно най-добрите предварително инсталирани платформи като Sky, Sky Cinema, Dazn, Netflix, Prime Video, Mediaset Premium, Disney Plus, Apple TV, NowTV, RaiPlay, Infinity, Tim Vision, YouTube, Twitch, Hulu, HBO Max и без абонамент и много други, всички от комфорта на вашия кемпер навсякъде по света!

Доставка по домовете

Качество и безопасност

Гаранция за удовлетвореност

Сигурно плащане при доставка

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО ЗА КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ
Последни налични единици с отстъпка

Ivanka Petrov

оценка 5 / 5
5/5

“Благодарение на тази вътрешна антена, на моя кемпер спрях да използвам външната антена, която практически никога не хващаше и беше много трудно да се позиционира правилно всеки път! Сега мога да гледам всеки канал без прекъсване. Най-накрая можем да пътуваме с нашия кемпер дори в чужбина, продължавайки да гледаме телевизионните канали, които предпочитаме. Препоръчва се!”

Mariya Atanasova

оценка 4,8 / 5
4.7/5

“Тази много полезна антена значително подобри празниците на нашето семейство! Инсталиран е в нашия кемпер близо до телевизора, когато пътуваме, можем да запазим спокойствието на нашите 2 деца на 5 и 7 години, като ги караме да гледат любимите си анимационни филми навсякъде. Спомням си, че веднъж ни спряха в тунел поради строеж и телевизията продължи да излъчва без прекъсване. Страхотен продукт!”

Penka Yordanov

оценка 4 / 5
4/5

“Фантастично, това е отлично решение за тези, които искат да гледат много канали, без да плащат скъпи абонаменти за телевизия в комфорта на своя кемпер, както когато са паркирани, така и докато пътуват. Силната му страна, в допълнение към това, че практически вижда канали от цял ​​свят, е, че винаги успява да ви хване, където и да сте. За къмпингуващите е абсолютно необходимо!”

GEORGI Todorov

оценка 4,8 / 5
4.7/5

“Използвам го практически през цялата година, през лятото в кемпера, за да отида на почивка, а през останалата част от годината го поставям в кабината на моя камион, така че когато съм в почивка дори в чужбина, все още мога да гледам моя любими италиански програми. Напълно препоръчително!”

Офертата изтича скоро

Поръчайте сега с 50% отстъпка
лв.192.9
лв. 96
  • 1 специфична преносима антена за кемпер + комплект кабели и аксесоари
  • 2 години БЕЗПЛАТНА гаранция
  • Бърза доставка
  • Гаранция за удовлетворение
  • Сигурно плащане, когато пристигне в дома ви
-50%

ДНЕС ЗА ПЪРВИТЕ 100 ПОРЪЧКИ

192,90лв. 50% отстъпка   96лв.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА. Ще се свържем с вас за потвърждение.

Digital TV antenna bulgaria - FB - OFF

С натискането на бутона “потвърждение на поръчката” потвърждавате, че сте прочели политиката за поверителност.

Често задавани въпроси

Ако имате допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, ще се радваме да ви помогнем.

Експресната доставка е БЕЗПЛАТНА, а доставката с наложен платеж може да има допълнителна цена в зависимост от избраната оферта.

Поръчката се изпраща за 1/2 работен ден.

Можете да платите директно при доставка до дома ви!

Разбира се! Ако не сте доволни, можете да върнете продукта в рамките на 14 дни от получаването му и да получите пълно възстановяване на сумата.